Seven Beauties - huidverbetering & anti-aging

  • Hydropeptide
  • Hydropetide
  • hydropeptied

 

Mircoblading

De nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Met mircoblading worden er mt een manuele pen hele fijne lijntjes getatoeerd op de wenkbrauw. Doordat de mesjes/blades flinterdun zijn, is het effect heel natuurlijk. Het blijft een jaar moi zitten, dus bijtekenen is niet meer nodig. 

 

Heb jij altijd al perfecte strakke en volle wenkbrauwen willen hebben? Dan is dit iets voor jou!

Werkwijze

lash-extend-eyelashes-wimperextensions

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C of D krul). 

Houdbaarheid van de wimpers 
Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 6 weken vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. 
Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een opvul behandeling 
te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, 
bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Seven Beauties - Alle rechten voorbehouden -


facebook-icon72